sanering Stockholm asbest

Ett saneringsföretag med miljön i fokus

Är du i behov av kompetent, säker och miljövänlig sanering i Örebro? Välkommen att kontakta oss – vi utför varje år hundratals saneringsuppdrag inom bygg- och industrisektorn.

Vår långa erfarenhet av utförda saneringsuppdrag gör oss till ett av Sveriges ledande företag inom området.Vi kan utföra våra saneringsarbeten utan att din verksamhet utsätts för några störningar. Därför är vi valet för dig som vill slippa kostsamma driftstopp.

Våra erfarna och kunniga medarbetare rengör och sanerar det mesta, bland annat asbest, skador, olja, kemikalier och klotter. Kontakta oss gärna om du önskar veta mer om våra saneringstjänster!

Sanering Örebro – våra tjänster:

Asbestsanering

Vi utför säker asbestsanering. Vår personal bär naturligtvis erforderlig skyddsutrustning och passerar en sluss varje gång arbetsplatsen lämnas när vi sanerar din bostad eller fastighet från den hälsofarliga asbesten. Läs mer om asbestsanering i Örebro!

Skadesanering

Vi har lång erfarenhet av skadesanering och kan snabbt återställa din fastighet till ursprungligt skick – och spara pengar på vägen.

PCB-sanering

Med stor kompetens och befriar dina byggnader från PCB – ett farligt miljögift som påverkar både djur och människor.

Oljesanering

Vi har lång erfarenhet av att sanera utsläpp av olja, och andra oljebaserade produkter.

Klottersanering

Vi har flera effektiva metoder för att ta bort klotter, bland annat vår patenterade mjukblästermetod, en metod som effektivt tar bort klottret, men samtidigt är skonsam mot fasaden

Kemikaliesanering

Vi sanerar maskiner, tankar, lokaler och yttre miljö som påverkats av kemikalier. Vi tar hand om de flesta miljöfarliga kemikalier på ett säkert sätt.

Välutbildade och erfarna sanerare

Våra anställda sanerare har mångårig erfarenhet inom sina respektive yrkesområden och vi utför sanering av PCB, asbest, klotter och kemikalier med samma kunnighet, noggrannhet och respekt för intilliggande miljöer.

De arbeten som utförs inom vårt yrkesområde är ofta i besvärliga miljöer som ställer stora krav på såväl kunskap som maskiner, verktyg och annan utrustning. Vi är alltid mycket noga med att använda korrekta arbetsmetoder och rätt skyddsutrustning vid sanering.

Kompetens och erfarenhet krävs för att använda den metod som är bäst anpassad efter uppdragets specifika krav och för att ge våra uppdragsgivare en helhetslösning som fungerar bäst. Vi ser alltid till att arbeta på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt – utan att någonsin kompromissa med kvaliteten.

sanering av klotter i Stockholm

Fullservice inom sanering i Örebro

Vår långa erfarenhet av utförda saneringsarbeten gör oss till ett av Sveriges ledande företag i branschen. Vi har lärt oss mer och mer på vägen och har idag samlat på en stor kunskapsbank om alla typer av sanering. Vår personal är kunnig och välutbildad och vi har de bästa maskinerna och verktygen som hjälper oss att göra ett riktigt bra jobb. Vi arbetar med sanering i Örebro, hela Mälardalen och Stockholm.

Vi arbetar dagligen med att minska vår och andras miljöpåverkan genom att använda de bästa och mest hållbara metoderna och maskinerna.

I vår verksamhet som saneringsföretag ska vi alltid verka som en god förebild i sitt miljöarbete gentemot kunder, leverantörer och konkurrenter.

Är du i behov av säker, effektiv och miljövänlig sanering i Örebro? Välkommen att kontakta oss för att boka in ett första möte.

Kontakta oss