Taktvätt och takrengöring

Rena tak och fina fasader

Taktvätt och takrengöring

På senare år har problemen med påväxt på våra hus blivit allt större. Orsaken är en kombination av bland annat förändringar i luftfuktighet, temperatur och nedebördens pH-värde, dvs klimatet. Små faktorer som tillsammans bidrar till en ökad påväxt.

Utomhus där det är näst intill omöjligt att påverka rådande klimat krävs det att någon av de andra livsbetingelserna för påväxten tas bort. Det är inte bara en utseendefråga. Påväxten binder fukt som bidrar till att tegelpannor och fasader vittrar sönder och träfasader och träkonstruktioner får rötangrepp

Vi gör jobbet

Grön-Fri entreprenör.

Grön-Fri tar kål på alger, mossa och mögel, samtidigt som näringsämnen på ytan neutraliseras. Ytan nollställs och ingen ny påväxt kan etableras förrän det hamnar nya näringsämnen på ytan.

Som Grön-Fri entreprenör kan vi göra jobbet, så slipper du göra det själv. Konceptet är enkelt. Kontakta oss. Prata med vår utbildade personal om vad du behöver hjälp med och vi kommer i de flesta fall ut och tittar för att lämna ett kostnadsförslag.

taktvätt med grön fri
takrengöring före och efter

Om Grön-fri

Takpannor och takpapp blir som nytt

Alger, mossa och mögel blir allt vanligare på våra tak och fasader. Anledningen är klimatet. Milda vintrar, regniga somrar och varma höstar gör att påväxter ökar i våra miljöer. Det kan leda till att tegel vittrar sönder och träfasader får rötangrepp. Dessutom blir ytan så ful att den kan förstöra hela intrycket av fastigheten.

Men det finns en lösning – Grön-Fri Proffs! Som entreprenörer hjälper dig att få rena tak och fina fasader

Kontakta oss