sanering eskilstuna

En pålitlig partner inom sanering

Välkommen till din pålitliga partner inom saneringstjänster! Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa och professionella saneringslösningar som möter de högsta standarderna inom säkerhet och miljöhälsa.

Välkommen att kontakta oss idag för att diskutera dina saneringsbehov och låt oss skräddarsy en lösning som passar just dig. Vi är här för att göra din miljö säkrare och mer hållbar – låt oss bli din partner inom sanering i Eskilstuna!

Sanering Eskilstuna – därför ska du anlita oss

 • Erfarenhet och kompetens. Med års erfarenhet inom branschen har vårt team av experter den nödvändiga kompetensen för att hantera olika typer av saneringsprojekt, inklusive asbestsanering och kemikaliesanering.
 • Certifiering och licens. Vi är fullt certifierade och licensierade för att utföra saneringsarbeten, vilket säkerställer att våra tjänster uppfyller alla lagkrav och branschstandarder.
 • Säkerhet i fokus. Vi prioriterar säkerheten för både våra kunder och vårt team. Genom att använda moderna tekniker och strikta säkerhetsprotokoll garanterar vi en riskfri och trygg saneringsprocess.
 • Brett tjänsteutbud. Oavsett om det handlar om sanering av farliga ämnen, avfallshantering eller miljösanering, kan du lita på oss för att leverera skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov.
 • Miljövänliga metoder. Vi är engagerade i hållbarhet och använder miljövänliga metoder och återvinningstekniker för att minimera vår påverkan på miljön och bidra till en bättre planet.

Vi arbetar efter en tydlig plan

När vi utför ett saneringsuppdrag har vi alltid en tydlig plan från början till slut. Vi inleder arbetet med ett platsbesök på plats där vi inspekterar det berörda området och vad som behöver saneras. Därefter lämnar vi ett offertförslag..

När du har godkänt offerten planerar vi ett passande datum och börjar själva saneringsarbetet. När vi är klara är det kundens tur att godkänna utfört arbete.

Sanering med korrekt utrustning

Sanering kräver alltid kompetent personal med rätt utrustning. Våra medarbetare vet precis hur en sanering ska utföras på bästa möjliga sätt. Vi arbetar alltid med kunden i fokus och tar alltid hänsyn och är försiktiga med att inte skada platsen som ska saneras, oavsett om det är en bostad, ett bygge eller en industri. Våra kunder kan alltid vara trygga i att arbetet kommer att vara väl utfört.

Våra saneringstjänster

 • Kemikaliesanering. Vi sanerar maskiner, tankar, lokaler och yttre miljö som påverkats av kemikalier. Vi tar hand om de flesta miljöfarliga kemikalier på ett säkert sätt. Läs mer om kemikaliesanering i Eskilstuna!
 • Oljesanering. Vi har lång erfarenhet av att sanera utsläpp av olja, och andra oljebaserade produkter.
 • Skadesanering. Vi har lång erfarenhet av skadesanering och kan snabbt återställa din fastighet till ursprungligt skick – och spara pengar på vägen.
 • PCB-sanering. Med stor kompetens och befriar dina byggnader från PCB – ett farligt miljögift som påverkar både djur och människor.
 • Klottersanering. Vi har flera effektiva metoder för att ta bort klotter, bland annat vår patenterade mjukblästermetod, en metod som effektivt tar bort klottret, men samtidigt är skonsam mot fasaden
 • Asbestsanering. Vi utför säker asbestsanering.Vår personal bär naturligtvis erforderlig skyddsutrustning och passerar en sluss varje gång arbetsplatsen lämnas när vi sanerar din bostad eller fastighet från den hälsofarliga asbesten. Läs mer om asbestsanering i Eskilstuna!

Kontakta oss