Lösullsisolering Stockholm

Lösullsisolering – därför ska du välja oss

Vårt företag har många års erfarenhet av lösullsisolering och vi har hjälpt många kunder att uppnå bättre energieffektivitet och komfort i sina hem och byggnader. Vi använder oss av de bästa materialen och metoderna för att säkerställa högkvalitativ isolering.

Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar baserade på våra kunders unika behov. Vi tar hänsyn till faktorer som budget, geografiskt läge och byggnadsstruktur för att hitta den bästa lösningen för varje projekt.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att installera lösullsisolering i Stockholm. Vi återkommer snarast med offertförslag eller mer information.

Lösullsisolering Stockholm – många fördelar

  • Metoden är energieffektiv och minskar värmeöverföringen genom byggnadens väggar, tak och golv. Det gör att du i sin tur sänker uppvärmningskostnaderna.

  • Lösull har även en isolerande förmåga och kan skapa en tystare och mer behaglig inomhusmiljö.
  • Materialet appliceras i lös form, vilket gör det lätt att komma åt trånga utrymmen och skapa en lufttät barriär.
  • Vissa sorters lösullsisolering är även effektiva mot brand.
  • Eftersom lösullsisolering är tillverkat av återvunnet material är det hållbart och miljövänligt.
  • Lösull är mindre attraktivt för skadedjur och mögel jämfört med andra isoleringsmaterial.

Passar i de flesta hus och byggnader

Lösullsisolering är en mycket bra typ av isolering för de flesta hus och byggnader. Den är snabb, enkel, effektiv och energibesparande – och du behöver inte göra några stora ingrepp i fastigheten.

Den största fördelen med lösullsisolering är att du kan spara mycket på uppvärmningen – en välisolerad kan spara upp till 25 procent av dina värmekostnader. Störst effekt uppnår du genom att isolera vindsbjälklagret i byggnaden eftersom värmen stiger uppåt.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att suga ut gammal isolering och blåser in ny lösull. Dessutom får du ett behagligare och jämnare klimat inomhus och en miljövänlig isoleringsmetod

Lösullsisolering Stockholm – frågor och svar

Kontakta oss