Hoppa direkt till innehåll
När naturen börjar tränga på och dina fasader och tak börjar grönska.
Ring oss.

Rena tak och fina fasader

På senare år har problemen med påväxt på våra hus blivit allt större. Orsaken är en kombination av bland annat förändringar i luftfuktighet, temperatur och nedebördens pH-värde, dvs klimatet. Små faktorer som tillsammans bidrar till en ökad påväxt.
Utomhus där det är näst intill omöjligt att påverka rådande klimat krävs det att någon av de andra livsbetingelserna för påväxten tas bort. Det är inte bara en utseendefråga. Påväxten binder fukt som bidrar till att tegelpannor och fasader vittrar sönder och träfasader och träkonstruktioner får rötangrepp
Grön-Fri tar kål på alger, mossa och mögel, samtidigt som näringsämnen på ytan neutraliseras. Ytan nollställs och ingen ny påväxt kan etableras förrän det hamnar nya näringsämnen på ytan.
Som auktoriserad Grön-Fri entreprenör kan vi göra jobbet, så slipper du göra det själv. Konceptet är enkelt. Kontakta oss. Prata med vår utbildade personal om vad du behöver hjälp med och vi kommer i de flesta fall ut och tittar för att lämna ett kostnadsförslag.