Hoppa direkt till innehåll
Vi genomför hundratals saneringsuppdrag inom industri, byggbranschen, handel, anläggningar och fastigheter. Prova oss du med.

Ett fullserviceföretag inom sanering

Med stor ödmjukhet vill vi påstå att vår samlade erfarenhet av uförda saneringsjobb gör oss till ett av Sveriges bättre saneringsföretag (om man nu är av den åsikten att kunskap till stor del kommer genom erfarenhet). Vi har i alla fall en imponerande samlad erfarenhetsbank genom vår personal och moderna verktyg att utföra allt i saneringsväg. Välkommen att testa oss.
Vi har många strängar på vår lyra:
  • Specialiserade på asbest och PCB-sanering.
  • Med en av världens största dammsugare till vårat förfogande kan vi flytta mängder av svåråtkomligt material.
  • Effektiv skadesanering vid exempelvis bränder där det gäller att snabbt rädda värden.
  • Högrtryck och ångtvätt för rengöring, klottersanering och avloppsrensning.
Vi är experter på att sanera utan att störa den verksamhet som pågår. Vill du slippa kostsamma driftstopp så är vi din partner. Vi har heller inga problem med att finnas på plats under den tid du och din personal inte är där.
Vi finns på ett flertal platser i landet och kan snabbt vara på plats. Du hittar våra kontakttelefonnummer nedan.

Välutbildad personal

Våra anställda sanerare har mångårig erfarenhet inom sitt yrkesområde. Vi arbetar med att kontinuerligt vidareutbilda vår personal för att de ska inneha de certifikat och behörigheter som behövs för att kunna bidra med ett säkert och kvalitetsmässigt väl utfört uppdrag.
De arbeten som utförs inom vårt yrkesområde är ofta i besvärliga och krävande miljöer. Detta ställer stora krav på vår personal både att rätt arbetsmetoder och att rätt skyddsutrustning används.
Kompetens och erfarenhet krävs för att kunna ta fram rätt metod som är bäst anpassad efter uppdragets behov för att ge våra uppdragsgivare en helhetslösning som är den bästa ur såväl praktiskt som ekonomiskt.